Informatiestand van de gemeente Dronten

Gemeente Dronten heeft een informatiestand op het Event Warmte & Energie. U kunt bij de gemeente terecht voor vragen over het aanvragen van een Duurzaamheidslening of het aanvragen van een openbare laadpaal. Ook kunt u meer informatie en uitleg krijgen over het beleid en het uitvoeringsprogramma van de gemeente.

Duurzaamheidslening
De gemeente Dronten vindt het belangrijk haar inwoners te stimuleren energiebesparende en/of energieopwekkende maatregelen te treffen. Daarom heeft de gemeenteraad budget beschikbaar gesteld voor het geven van duurzaamheidsleningen aan inwoners van de gemeente Dronten. Tijdens het event kun u terecht met uw vragen over het aanvragen van een Duurzaamheidslening.

Informatie over laadpalen
Wilt u meer weten over het aanvragen van een openbare laadpaal? Dan kunt u met uw vragen terecht bij de gemeente. Er komen steeds meer laadpalen voor elektrische auto’s in Nederland, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om elektrisch te rijden. Heeft u geen mogelijkheid om thuis te laden? Dan kunt u uw gemeente vragen om een openbare laadpaal. MRA-Elektrisch plaatst voor de gemeenten in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht laadpalen.

Beleid en uitvoeringsprogramma
Tijdens het event kunt u in gesprek gaan en uw vragen stellen over de ambities en uitdagingen van de gemeente Dronten. Veel is daarover vastgelegd in de beleidsvisie Zon, Klimaatbeleidsplan, Regionale Energie Strategie, Transitievisie Nieuwe warmte, het Nationaal Isolatieprogramma en het uitvoeringsprogramma. Al deze documenten vind u terug op de website van de gemeente Dronten.

Onderstaande linken helpen u op weg:

Meer informatie?